Vuoden siperiankissa 2017

Osallistu Suomen siperiankissat ry:n Vuoden kissa 2017 -kilpailuun! Lähetä sähköposti tai kirje, josta käy ilmi:

– kissan rekisterinimi ja tittelit

– kissan EMS- koodi

– kilpailuluokka (aikuiset, kastraatit, nuoret jne.)

– omistajan nimi ja yhteystiedot

– kissan kasvattajan nimi

Kilpailuluokkia on viisi ja ne ovat: vuoden aikuinen uros, vuoden aikuinen naaras, vuoden kastraattiuros, vuoden kastraattinaaras ja vuoden nuori/pentu.

Vain kissan omistaja itse voi ilmoittaa kissan mukaan kilpailuun. Muiden ilmoitukset hylätään automaattisesti. Myöhästyneitä ja puutteellisia ilmoittautumisia ei huomioida. Kaikissa luokissa pisteiden mennessä tasan huomioidaan lisäksi varatulokset.

Kaikkien omistajien tulee olla Suomen siperiankissat ry:n jäseniä kilpailuun laskettavien näyttelytulosten saavutushetkellä. Sähköpostitse lähetettyyn ilmoittautumiseen saat vastaanottokuittauksen.

Tulokset otetaan suoraan Suomen Kissaliiton viralliselta ranking -listalta liiton pistelaskusääntöjen mukaisesti. Omien kissojen tulokset voi tarkistaa omakissasta (eli omilla tunnareilla kirjautuen). Kissojen kokonaispisteet löytyvät osoitteesta: http://kissat.kissaliitto.fi/raportit/kissapistelaskenta.aspx  

Vuoden kissa 2017 -kilpailuun ilmoittautumiset viimeistään 28.2.2018 mennessä:

  • sähköpostitse: vuodenkissa@siperiankissat.net
  • kirjeitse Tuija Raukola
    Hiihtomäentie 20 B
    1800800 Helsinki               

Voittajakissat (sijat 1-3) palkitaan yhdistyksen vuosikokouksessa 2018. Listauksissa ja julkaisuissa mainitaan lisäksi neljännelle ja viidennelle sijalle tulleet kissat.

Parhaimmisto esitellään yhdistyksen jäsenlehdessä, kotisivuilla ja Facebookissa. Kissojen kuvat (koko min. 1 Mt, tiedoston nimeksi kissan nimi ja viestin otsikoksi ”vuoden kissa”) tulee toimittaa osoitteeseen sibkuvat@gmail.com mahdollisimman pian, kun tulokset on julkaistu, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa vuosikokouksen jälkeen.

Lisätietoja vuodenkissa@siperiankissat.net

Bookmark the permalink.

Comments are closed.