Kalenterikuvaäänestyksen suosikkikuva

Tammikuussa yhdistyksen Facebook-ryhmässä järjestettiin kalenterikuvakilpailu, jossa äänestettiin yhdistyksen vuoden 2018 seinäkalenterin 21 kuvasta suosikkia. Kuvat löytyvät Suomen siperiankissat ry:n Fb-ryhmän kuva-albumista. Äänestäjistä arpaonni suosi Pia Mannista, onnittelut! Palkinnoksi voittajille lähetetään yhdistyksen tuotteita.

Suosikkikuvaksi nousi 52 äänellä syyskuun kuva, jossa Punakoivun Bianca poseeraa vaahteranlehtien keskellä. Kuvaajana Eeva Huotari

Yhdistys lähetti onnittelut voittajalle ja saimme Biancan terveiset: 
Kuva ja teksti Eeva Huotari

Bianca on erittäin otettu kuvakilpailun voitosta, joka tuli täytenä yllätyksenä. Bianca, Binka, Binksubonksu on koko perheen tarkkailija. Bianca pitää tarkkaa kirjaa siitä kuka on missäkin, milloin mennään ja tullaan. Binka sijoittuu aina optimaalisesti siten, että voi tarkkailla sekä keittiössä että olohuoneessa oleilevia ihmisiä. Edellisessä elämässään Bianca on ehkä ollut portsari tai tullivirkailija, tosin todella ystävällinen ja lahjottavissa oleva. Bianca kiittää kaikkia ääniä antaneita ja toivottaa leppoisia talvipäiviä. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.