Pentupäivitysohje

Ohjeita pentusivun päivitykseen

Listalla olevat kasvattajajäsenet (mainoslisän maksaneet) voivat jättää pentuilmoituksen pentusivulle.

Jotta pentuilmoitussivut pysyisivät lukijoille mielenkiintoisina, on tärkeää, että kasvattajat päivittävät kaikki pentueisiin liittyvät tiedot mahdollisimman usein. Kaikki päivitykset lähetetään webmasterin mailiin webmaster@siperiankissat.net.  Emme mielellään roikuta siellä vanhentuneita tietoja ja jos et jostain syystä halua ilmoitustasi päivittää, niin pyydä poistamaan se.

Esim. kun odotettavissa oleva pentue on syntynyt, pyydetään siitä ilmoittamaan. Samoin kun pennut ovat mahdollisesti kaikki varattuja, myytyjä. Mikäli pennut on lopullisesti luovutettu, pentuilmoitus pyydetään poistamaan.

Vanhempien kuvia voi lähettää suunnitelluista tai odotettavissa olevista pentueista, samoin yksi kuva syntyneistä pennuista. Sitä voi luonnollisesti päivittää.

Kaikki testitulokset on lähetettävä webmasterille, pelkkä ilmoitus ei riitä. HCM-tulokset pyydetään myös lisäämään yhdistyksen HCM-tiedoston ja lähettämään tietokantaan tietokanta@siperiankissat.net.

Päivitykset sivuille tehdään pääsääntöisesti viikonloppuisin, päivitykset tehdään kuitenkin vähintään viikon sisällä ilmoituksen lähettämisestä webmasterille. (muokattu 12.8.2018)

Yhteistyöterveisin,
Webmaster

Comments are closed.