Virtuaalinäyttely yhdistyksen Facebook-sivulla

Nyt se alkaa! Lukekaa tästä tekstistä näyttelysäännöt!

1. Näyttelyyn voivat osallistua kaikki elossa olevat rekisteröidyt perinteiset siperiankissat (SIB). Ei alle luovutusikäisiä pentuja!

2. Virtuaalinäyttelyn teemana on KISNU. Kissa nukkuu. Kissa voi nukkua mitä herkullisimmissa asennoissa ja tilanteissa. Usein palvelija ei raski herättää kissaa, vaan se on syy pysyä paikallaan tai olla aloittamatta esimerkiksi siivousta. Tämä on tunnettu sosiaalisessa mediassa ilmiönä KISNU.

3. Kisaan osallistutaan laittamalla omasta kissasta itse otettu kuva (ei studiokuvaa), kissan virallinen nimi ja kutsumanimi kommenttikenttään viimeistään 12.2.2023. Jos omistaja ei halua lisätä kuvaa itse, kuvan ja kissan tiedot voi lähettää otsikolla ”Virtuaalinäyttely” osoitteeseen palkinnot@siperiankissat.net ja yhdistys lisää sen Facebookiin.

4. Samasta kissasta saa laittaa vain yhden kuvan, mutta saman omistajan kissojen määrää ei ole rajoitettu. Kuvien lisääminen loppuu 12.2.2023 klo 24.00

5. Äänestys päättyy 18.2.2023 klo 24.00

6. Voittaja valitaan eniten tykkäyksiä saaneista kissoista. Kolme parasta palkitaan ruusukkeilla. Tasatuloksessa voittajat arvotaan. Best in show kissoja voi olla vain yksi. Toinen sija voidaan jakaa.

7. Siperiankissa lehti valitsee lisäksi parhaan KISNU tilanteen. Ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi BrushPod kissanminttuharjapaketti.

Onnea kaikille kisaan!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.