Ilmoita näyttelyissä käynyt siperiankissasi Suomen siperiankissat ry:n
Vuoden kissa 2022-kilpailuun!

Lähetä sähköposti, josta käy ilmi:

  • kissan rekisterinimi
  • kilpailuluokka (aikuiset, kastraatit, nuoret jne.)
  • ilmoittavan omistajan nimi ja yhteystiedot
  • kissan muiden omistajien nimet
  • kissan kasvattajan nimi

Kilpailuluokkia on viisi ja ne ovat: vuoden aikuinen uros, vuoden aikuinen naaras, vuoden kastraattiuros, vuoden kastraattinaaras ja vuoden nuori/pentu.

Vain kissan omistaja itse voi ilmoittaa kissan mukaan kilpailuun. Muiden ilmoitukset hylätään automaattisesti. Kaikkien omistajien tulee olla Suomen siperiankissat ry:n jäseniä kilpailuun laskettavien näyttelytulosten saavutushetkellä. Myöhästyneitä ja puutteellisia ilmoittautumisia ei huomioida. Kaikissa luokissa pisteiden mennessä tasan huomioidaan lisäksi varatulokset.

Tulokset otetaan suoraan Suomen Kissaliiton viralliselta ranking -listalta liiton pistelaskusääntöjen mukaisesti. Omien kissojen tulokset voi tarkistaa omakissasta (joko julkiselta puolelta tai omilla tunnuksilla kirjautuen). Kissojen kokonaispisteet löytyvät osoitteesta: http://kissat.kissaliitto.fi/raportit/kissapistelaskenta.aspx

Vuoden kissa 2022 -kilpailuun ilmoittautumiset viimeistään 20.2.2022 sähköpostitse: palkinnot@siperiankissat.net
Sähköpostitse lähetettyyn ilmoittautumiseen saat vastaanottokuittauksen.

Voittajakissat (sijat 1-3) palkitaan yhdistyksen vuosikokouksessa.
Listauksissa ja julkaisuissa mainitaan lisäksi neljännelle ja viidennelle sijalle tulleet kissat. Parhaimmisto esitellään yhdistyksen jäsenlehdessä, kotisivuilla ja Facebookissa. Kissojen kuvat (koko min. 1 Mt, tiedoston nimeksi kissan nimi ja viestin otsikoksi ”vuoden kissa”) tulee toimittaa osoitteeseen palkinnot@siperiankissat.net mahdollisimman pian, kun tulokset on julkaistu, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa kevätkokouksen jälkeen.

Lisätietoja palkinnot@siperiankissat.net

Bookmark the permalink.

Comments are closed.