Kissojen persoonallisuustutkimus

Kissojen persoonallisuus ja käyttäytymistutkimuksemme Helsingin yliopistossa on etenemässä aineistonkeruusta analysointivaiheeseen. Keräämme aineistoa vielä 7.9.2020 asti, jonka jälkeen aloitamme kertyneen aineiston analysoinnin. Käyttäytymiskyselyyn voi vastata vielä tämän jälkeenkin, mutta nykyisen projektin puitteissa emme enää käsittele 7.9 jälkeen tulleita vastauksia.

Vastattuasi käyttäytymis- ja persoonallisuuskyselyymme, saat kissastasi visuaalisen profiilin, joka kuvaa kissasi käyttäytymistä suhteessa muihin samanrotuisiin ja kaikkiin tietokannan kissoihin. Lisäksi saat Faunattaren verkkokauppaan alennuskoodin, joka oikeuttaa 20 % alennukseen koko ostoskorista (minimitilaus 15 euroa) mikäli täytät kaikki kyselyn eri osiot. Vastaathan kaikkiin osioihin (Terveystilanne, Käyttäytyminen, Tausta ja nykyiset elinolosuhteet), sillä voimme tutkimuksessamme hyödyntää vain tällaiset vastaukset .

Löydät kissojen persoonallisuus- ja käyttäytymiskyselyn Petsofista, johon pääset rekisteröitymään osoitteessa https://petsofi.fi. Rekisteröitymisen jälkeen lisää kissasi Petsofiin. Sen kuvaa klikkaamalla pääset Analyysit-osiossa kohtaan ’Kissojen persoonallisuuskysely’, josta kysely löytyy.

Jos sinulla on kysymyksiä tutkimuksesta, voit lähettää ne osoitteeseen lohi-kaytostutkimus@helsinki.fi

Petsofin käyttöön liittyvissä ongelmissa ota yhteys Petsofin tukeen (https://petsofi.fi/tuki)

Ystävällisin terveisin,
Koirien ja kissojen geenitutkimusryhmä
Helsingin yliopisto

Bookmark the permalink.

Comments are closed.